HTML

So many beautiful things....

A hangulatom diktál minden sort. Egyszer divat, aztán egy kis művészet, de jöhet minden, amiből árad valami megkapó életérzés. Kell valami, ami én vagyok, amit én alkotok.

Friss topikok

  • Glam Girl: Hát igen...szerintem hihetetlenül olcsón lehet hihetetlenül jó dolgokat találni! Örülök, hogy egye... (2011.02.10. 20:00) Turi-muri
  • Glam Girl: Szívből örülök, hogy így érzel! Ezek után még inkább úgy érzem, hogy van értelme a szösszeneteimne... (2011.01.03. 18:27) Legyél szebb, mint valaha!
  • kismagyarfocilaz: @Glam Girl: Köszönöm. És a választ is. :) (2010.12.14. 12:57) Senkiháziak
  • Glam Girl: Myta, ha komolyan gondolod a válaszod, akár rendelhetsz is magadnak egy ilyen sapit! Csak kattints... (2010.11.21. 14:38) Tedd vagy ne tedd?
  • prostatikus vogon jeltz (törölt): Ja csakhogy a filmnek annyi köze van a valósághoz mint a Piroska és Farkas mesének. Amúgy ez a leg... (2010.06.07. 08:49) Nőknek való filmek és a valóság

Linkblog

Hófehérke

Glam Girl 2012.01.07. 20:12

  Ez most nem mese, de majdnem olyan. Dacára annak, hogy még mindig nincs igazi tél, és nincs pihe-puha, csillogó hó a láthatáron, a fehér szín beköltözhet a mindennapjainkba ruhák és kiegészítők formájában.

 Az üzleteket járva szebbnél-szebb, hófehér téli holmikat találtam:

Szőrmék:

White Fur Coat with Headdress

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A sok szőrme igazán jól mutat, az orosz tundrák jégkirálynőit juttatja eszünkbe. Ha valami hatásos belépőt szeretnénk egy extravagáns, téli eseményre, bátran öltözzünk szőrmébe! Hétköznap azonban elég, ha csak jelzésszerűen megjelenik az öltözködésünkben. Vegyük például Ashley Tisdale-t:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lehet fehér a cipőnk, táskánk, vagy övünk, miközben kedvenc farmerünket vagy szoknyánkat viseljük. Ha az időjárás megengedi, vagy olyan helyre megyünk, ahol "mutat", bátran húzzunk fehér csizmát, fehér blúzzal, vagy fehér övvel, esetleg fehér táskával is viselhetjük, de ne legyen minden kiegészítő fehér, mert akkor mesterkélt lesz a hatás.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ebben a szezonban bátran hordhatjuk a fehéret pasztell színekkel, például púderszínnel, vagy bézzsel, vagy gyöngyházszínnel. Légies, finom hatást érünk el. Ha bulizni megyünk, és vadmacska helyett inkább bájos cicamicák szeretnénk lenni, bátran vegyünk fel fehéret, megbolondítva egy kis csipkével, és valami ütős medállal:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A fehér remekül mutat barnával is. Vidéki, romantikus hatását tovább fokozza a virágmintás kiegészítő, mely lehet egy sál vagy ékszer is. A gyöngy, a bőr és a kötött anyag kifinomult stílust kölcsönöz viselőjének. Miért ne legyél pont Te ilyen sikkes a tél kellős közepén?

 

Winter

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydelirium.blog.hu/api/trackback/id/tr153527210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása