HTML

So many beautiful things....

A hangulatom diktál minden sort. Egyszer divat, aztán egy kis művészet, de jöhet minden, amiből árad valami megkapó életérzés. Kell valami, ami én vagyok, amit én alkotok.

Friss topikok

  • Glam Girl: Hát igen...szerintem hihetetlenül olcsón lehet hihetetlenül jó dolgokat találni! Örülök, hogy egye... (2011.02.10. 20:00) Turi-muri
  • Glam Girl: Szívből örülök, hogy így érzel! Ezek után még inkább úgy érzem, hogy van értelme a szösszeneteimne... (2011.01.03. 18:27) Legyél szebb, mint valaha!
  • kismagyarfocilaz: @Glam Girl: Köszönöm. És a választ is. :) (2010.12.14. 12:57) Senkiháziak
  • Glam Girl: Myta, ha komolyan gondolod a válaszod, akár rendelhetsz is magadnak egy ilyen sapit! Csak kattints... (2010.11.21. 14:38) Tedd vagy ne tedd?
  • prostatikus vogon jeltz (törölt): Ja csakhogy a filmnek annyi köze van a valósághoz mint a Piroska és Farkas mesének. Amúgy ez a leg... (2010.06.07. 08:49) Nőknek való filmek és a valóság

Linkblog

Az őszi luxusmegjelenés titkai

Glam Girl 2012.12.12. 17:48

    Ne aggódj, amiért a "luxus" szót látod magad előtt, nem azt jelenti, hogy egy elérhetetlen álomvilág ruhatárát fogom felsorakoztatni. Ez most nem arról fog szólni, hogy mi mindent nem tudsz megvenni, hanem arról, hogy hogyan érheted el a luxushatást az öltözködésedben úgy, hogy néhány fontos szempont alapján kicsit átrendezed a ruhatáradat.

  Kedvencem a nyár, de ha ruhákról és kiegészítőkről van szó, az átmeneti évszakok sokkal több lehetőséget rejtenek.  Az ősz nemcsak a színek gazdagságát, hanem az anyagok és fazonok sokféleségét is tálcán kínálja. Míg nyáron elég egy kis ruha és szandál, addig ősszel előkerülnek a zakók, farmerek, blúzok, harisnyák, csizmák, és kardigánok. Ez azt jelenti, hogy több kombináció és több stílus is szóba jöhet. Csak rajtad áll, hogy idén ősszel milyen imázst alakítasz ki magadnak.

  Ha az aranyló falevelek és a nemes anyagok inspirálnak, akkor nagy eséllyel csempészhetsz bele a megjelenésedbe egy csipetnyi luxust. Elég egy-két jól kiválasztott darab, és te lehetsz az új Lady Million!

Egy különleges színű és fazonú kabát például sokat dob a megjelenéseden. Ha pihe-puha anyagú, csinos szabású kabátot viselsz, egy magabiztos és önmagára igényes nő benyomását kelted. Ha igazán adsz a megjelenésedre, szükséged lesz egy fekete zakóra, egy ballonkabátra és egy szövetkabátra is. Ha most szeretnél venni egy időtálló darabot, akkor ezek közül válassz!

 

A másik sarkalatos pont a táska. Ke ne szeretne eredeti Gucci vagy Prada táskával vonulni? Nincs olyan nő a földön, aki ne vágyna erre. Ha nincs ezekre pénzed, sebaj, rengeteg olyan márka kínál hiperelegáns darabokat, amelyek ugyanazt a benyomást keltik, mint drágább társaik. A lényeg, hogy klasszikus fazont válassz: egy nagyméretű Birkin-stílusú vagy egy steppelt anyagú. láncos Chanel-klasszikus idéző táska nem a márkát, hanem a kifinomult eleganciát hivatott hirdetni.

Ősszel elengedhetetlen a sál viselete. Nem csupán azért, hogy melegítse a nyakunkat. Már Grace Kelly is tudta, hogy a sál maga a stílus: mint egy sejtelmes felhő, körbelengi viselőjét. A sál, amit a Gucci megalkotott neki, a Flora nevet kapta. Nevéhez hűen virágmintás, ami azt jelenti, hogy nőies és játékos egyszerre. Ne mondj le te sem a kendő, illetve sál nyújtotta lehetőségekről! Válassz finom anyagú, különleges színű, mintájú kendőt, mely megkoronázza öltözéked, és élvezd, hogy egy stílusos, magabiztos nő néz rád vissza a tükörből.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydelirium.blog.hu/api/trackback/id/tr494623785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása