HTML

So many beautiful things....

A hangulatom diktál minden sort. Egyszer divat, aztán egy kis művészet, de jöhet minden, amiből árad valami megkapó életérzés. Kell valami, ami én vagyok, amit én alkotok.

Friss topikok

  • Glam Girl: Hát igen...szerintem hihetetlenül olcsón lehet hihetetlenül jó dolgokat találni! Örülök, hogy egye... (2011.02.10. 20:00) Turi-muri
  • Glam Girl: Szívből örülök, hogy így érzel! Ezek után még inkább úgy érzem, hogy van értelme a szösszeneteimne... (2011.01.03. 18:27) Legyél szebb, mint valaha!
  • kismagyarfocilaz: @Glam Girl: Köszönöm. És a választ is. :) (2010.12.14. 12:57) Senkiháziak
  • Glam Girl: Myta, ha komolyan gondolod a válaszod, akár rendelhetsz is magadnak egy ilyen sapit! Csak kattints... (2010.11.21. 14:38) Tedd vagy ne tedd?
  • prostatikus vogon jeltz (törölt): Ja csakhogy a filmnek annyi köze van a valósághoz mint a Piroska és Farkas mesének. Amúgy ez a leg... (2010.06.07. 08:49) Nőknek való filmek és a valóság

Linkblog

Az ördög a részletekben rejlik

Glam Girl 2012.02.11. 14:53

  Hiába van klassz ruhatárunk, dögös testünk és szép arcunk, ha nem tesszük egyedivé megjelenésünket egy-két különleges kiegészítővel, "csavarral", lassacskán mi is megunjuk saját magunkat, valahányszor belenézünk a tükörbe. Kell valami, ami feldobja a külsőnket, hogy a belsőnk is ragyogjon.

Idén is hatalmas trend a szőrme. Ha ilyen mellényt vagy gallért viselsz, bátran hordj hozzá bőr kiegészítőket, például bőrkesztyűt. A táska sem utolsó szempont: a kígyóbőr minta ugyanezt az elegáns, ám szexis stílust közvetíti. A szőr és bőr tehát nemcsak a természetben fordulnak elő együtt: a divatban is tökéletesen kiegészítik egymást.

A színekkel is bátran lehet játszadozni: a szürke és fekete elegáns, ám önmagukban néha unalmas összképet nyújtanak. Ilyenkor lehet a legjobb barátod a táskád, mely lehet aranyszínű is, mégsem kelt közönséges hatást ebben a kontextusban.

Jason Wu Fall 2012 Ready-to-Wear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bőr nagyon jó haver a szegecsekkel is. Kifogástalan eleganciád vadócabb arcát mutatja, ha a táskád és kesztyűd diszkréten szegecsekkel borított.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az öv szerepét sem érdemes lebecsülni, hiszen már régóta tudjuk, hogy nem csupán arra való, hogy a nadrágot a derekunkon tartsa. Még egy egyszerű, de színben harmonizáló öv is lehet dekoratív. A tél egyik nagy slágere, a kötött, hosszított fazonú pulcsi sokkal csinosabb, ha egy övet is felcsatolunk a derekunkra.

Rag & Bone Fall 2012 Ready-to-Wear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ami nagyon lényeges, hogy nem csak övekkel, táskákkal és kesztyűkkel dobhatjuk fel ruházatunkat. Mostmár megsúgom, hogy én már a 2012-es őszi-téli kollekciók részleteit elemezgetem, és a fenti ötleteket is onnan merítettem. Elárulom tehát azt is, hogy a legegyszerűbb módja a különleges megjelenésnek az, ha a textúrákat keverjük. A fekete ruha is így válik különlegessé.

Rag & Bone Fall 2012 Ready-to-Wear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végül pedig egy szuperdögös kabáttal zárom a bejegyzésemet. Sajnos még mindig tombol a tél, és hiába szemezgetnénk a tavaszi trendek között, be kell látnunk, hogy sajnos még maradni kell. Maradni kell a télben, a téli kollekciók forgatagában kell keresgélnünk valamit, ami meghozza a kedvünket a hidegben való öltözködéshez. Egy ilyen kabát azért nekem megdobogtatná a szívem, az biztos, és örömmel rónám benne a téli, havas utcákat.

Rag & Bone Fall 2012 Ready-to-Wear

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydelirium.blog.hu/api/trackback/id/tr604093873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása