HTML

So many beautiful things....

A hangulatom diktál minden sort. Egyszer divat, aztán egy kis művészet, de jöhet minden, amiből árad valami megkapó életérzés. Kell valami, ami én vagyok, amit én alkotok.

Friss topikok

  • Glam Girl: Hát igen...szerintem hihetetlenül olcsón lehet hihetetlenül jó dolgokat találni! Örülök, hogy egye... (2011.02.10. 20:00) Turi-muri
  • Glam Girl: Szívből örülök, hogy így érzel! Ezek után még inkább úgy érzem, hogy van értelme a szösszeneteimne... (2011.01.03. 18:27) Legyél szebb, mint valaha!
  • kismagyarfocilaz: @Glam Girl: Köszönöm. És a választ is. :) (2010.12.14. 12:57) Senkiháziak
  • Glam Girl: Myta, ha komolyan gondolod a válaszod, akár rendelhetsz is magadnak egy ilyen sapit! Csak kattints... (2010.11.21. 14:38) Tedd vagy ne tedd?
  • prostatikus vogon jeltz (törölt): Ja csakhogy a filmnek annyi köze van a valósághoz mint a Piroska és Farkas mesének. Amúgy ez a leg... (2010.06.07. 08:49) Nőknek való filmek és a valóság

Linkblog

Legyél szebb, mint valaha!

Glam Girl 2010.02.10. 13:20

Egy új év kezdetén mindig eldöntjük, hogy mostmár tényleg mindent megteszünk azért, hogy boldogabbak, sikeresebbek, szebbek, elégedettebbek stb. legyünk. Ha már ezt elhatároztuk, fél siker. Ráadásul ötletek óriási tárháza áll rendelkezésünkre, hogy kedvünkre inspirálódhassunk. Itt van például az internet. Legyen szó bármilyen stílusról, bármilyen korosztályról, itt mindenki találhat kedvére való oldalakat. Ha divatról van szó, weboldalak százezrei versengenek egymással, hogy meghódítsák az olvasókat. Persze az már lehetőség és pénz kérdése, hogy mit tudunk ezen ötletekből megvalósítani. Például, ha olyan kisvárosban élsz, ahol csak kínai meg turkáló van, az erősen leszűkíti a lehetőségeidet. Igaz, hogy autóval vagy busszal bemehetsz időnként egy közeli nagyvárosba, de lehet, hogy pont akkor nem találsz semmit. Én is a legértékesebb kincseimet mindig spontán szereztem be egy-egy kósza séta és nézelődés alkalmával. Persze tudatosan is el lehet indulni, listával a kezedben, de annál frusztráltabb leszel, ha nem találod meg azt, amit keresel.

Ahhoz, hogy a ruháid, kiegészítőid beszerzését inkább valamiféle kincsvadászatként éld meg, jó, ha rendszeresen böngészed a legjobb divatoldalakat. Így kialakul benned egy stílus, lesznek elképzeléseid, hogy mit szeretnél. Ráadásul szórakozásnak sem utolsó dolog!

Egyik kedvencem a polyvore. Itt aztán minden van: ruhák, kiegészítők, sminkek. Nekem az tetszik a legjobban, hogy koncepciók, témák szerint teljes outfiteket találhatsz.

Nekem most ezek tetszenek a legjobban:

Egyszerű farmeres összeállítás:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fényes leggings Olsen-módra:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Love Blooms

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2010 Fashion Trend Prediction:Knee High Socks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dress-A-Friend Fridays

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Isteni összeállítások ezek, melyekben kedvünkre gyönyörködhetünk. Vannak olyanok is, amelyek túlmutatnak az öltözködésen, bizonyos életérzést, életstílust közvetítenek:

That's my prerogative

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

elise, nyc, 10 a.m.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

juliana, paris, 4 p.m.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zuzana, nyc, 9 a.m.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nagyon jó mindez, hogy teljes összképet látunk egy-egy stílusról, hangulatról. Szerintem ilyen képkockák játszódnak le a fejünkben, mikor elképzeljük, hogyan is szeretnénk élni. Minden összhangban van, mégis van egy kis kusza, bohém bája az egésznek. Egy igazi kozmopolita lány élete ez, aki mindig azt csinál, amit akar, aki oda megy, ahova akar, aki úgy öltözik, ahogy akar. Egy olyan lány élete, aki mer álmodni.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mydelirium.blog.hu/api/trackback/id/tr911745430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dalmici 2010.12.28. 21:22:37

én is imádom a polyvore-t
a blogodban találkoztam vele először, gondoltam megnézem mi ez. azóta egyszerűen imádom a polyvore-t és a te blogodat is úgyhogy köszönöm, hogy felhívtad a figyelmemet erre a jó oldalra.

Glam Girl 2010.12.31. 14:54:06

Örülök, hogy sikerült növeljem a polyvore rajongók számát, remélem sokan egyet érttek velem, hogy ez egy szuperjó oldal,és külön köszönöm, hogy tetszik a blogom! Remélem sok jó ötletet tudok adni a jövőben is. Boldog Új Évet neked és minden kedves olvasómnak! :-)

Dalmici 2011.01.02. 20:51:34

@Glam Girl: én is Boldog új évet kívánok neked és az olvasóidnak!
szerintem nekem azért tetszik annyira a blogod, mert hasonló a gondolkodásmódunk, és idén is a követőd maradok :)

Glam Girl 2011.01.03. 18:27:56

Szívből örülök, hogy így érzel! Ezek után még inkább úgy érzem, hogy van értelme a szösszeneteimnek, agyalásaimnak...Hozzá is kezdek a következőhöz:-)
süti beállítások módosítása