HTML

So many beautiful things....

A hangulatom diktál minden sort. Egyszer divat, aztán egy kis művészet, de jöhet minden, amiből árad valami megkapó életérzés. Kell valami, ami én vagyok, amit én alkotok.

Friss topikok

  • Glam Girl: Hát igen...szerintem hihetetlenül olcsón lehet hihetetlenül jó dolgokat találni! Örülök, hogy egye... (2011.02.10. 20:00) Turi-muri
  • Glam Girl: Szívből örülök, hogy így érzel! Ezek után még inkább úgy érzem, hogy van értelme a szösszeneteimne... (2011.01.03. 18:27) Legyél szebb, mint valaha!
  • kismagyarfocilaz: @Glam Girl: Köszönöm. És a választ is. :) (2010.12.14. 12:57) Senkiháziak
  • Glam Girl: Myta, ha komolyan gondolod a válaszod, akár rendelhetsz is magadnak egy ilyen sapit! Csak kattints... (2010.11.21. 14:38) Tedd vagy ne tedd?
  • prostatikus vogon jeltz (törölt): Ja csakhogy a filmnek annyi köze van a valósághoz mint a Piroska és Farkas mesének. Amúgy ez a leg... (2010.06.07. 08:49) Nőknek való filmek és a valóság

Linkblog

Tedd vagy ne tedd?

Glam Girl 2010.11.20. 09:29

   Egyik kedvenc magazinom állandó rovata a Tedd-ne tedd. Már könyv is jelent meg róla, mely segítségével felsőfokú ismereteket szerezhetünk a legdurvább divatbakikról. Nekem persze eszembe sem jutott leutánozni ezt a témát, de valahogy a napokban belebotlottam valamibe, ami elindította bennem, hogy erről igenis véleményt kellene mondani.

  A ruhadarab a www.shopthetrendboutique.com oldalon található, és eddig soha életemben nem láttam hozzá foghatót. De lássuk csak, miről is van szó!

Spirit Hoods FoxSpirit Hoods Wolf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spirit Hoods Snow Leopard Half

Spirit Hoods Leopard

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hát igen...ők lennének azok. Nem tudom, hova tenni ezt a sapkaszerűséget, mely segítségével egy állat bőrébe bújhatsz, kedved szerint rókalány, vagy akár oroszlán is lehetsz. Számomra ezek a sapkák inkább jelmezként jöhetnek szóba. De a képeket elnézegetve egyesek komolyan veszik őket. Biztos puha meg cuki, de azért mégis....cicafülekkel te kimennél az utcára?

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mydelirium.blog.hu/api/trackback/id/tr192460647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Glam Girl 2010.11.21. 14:38:21

Myta, ha komolyan gondolod a válaszod, akár rendelhetsz is magadnak egy ilyen sapit! Csak kattints a www.shopthetrendboutique.com oldalára!Kellemes böngészést!
süti beállítások módosítása