HTML

So many beautiful things....

A hangulatom diktál minden sort. Egyszer divat, aztán egy kis művészet, de jöhet minden, amiből árad valami megkapó életérzés. Kell valami, ami én vagyok, amit én alkotok.

Friss topikok

  • Glam Girl: Hát igen...szerintem hihetetlenül olcsón lehet hihetetlenül jó dolgokat találni! Örülök, hogy egye... (2011.02.10. 20:00) Turi-muri
  • Glam Girl: Szívből örülök, hogy így érzel! Ezek után még inkább úgy érzem, hogy van értelme a szösszeneteimne... (2011.01.03. 18:27) Legyél szebb, mint valaha!
  • kismagyarfocilaz: @Glam Girl: Köszönöm. És a választ is. :) (2010.12.14. 12:57) Senkiháziak
  • Glam Girl: Myta, ha komolyan gondolod a válaszod, akár rendelhetsz is magadnak egy ilyen sapit! Csak kattints... (2010.11.21. 14:38) Tedd vagy ne tedd?
  • prostatikus vogon jeltz (törölt): Ja csakhogy a filmnek annyi köze van a valósághoz mint a Piroska és Farkas mesének. Amúgy ez a leg... (2010.06.07. 08:49) Nőknek való filmek és a valóság

Linkblog

Heti szerzeményeim

Glam Girl 2012.04.20. 09:39

   Szokásomhoz hűen ezen a héten is ellátogattam a turiba. És mivel tértem haza? Hááát...levadásztam egy military stílusú H&M felsőt, egy rövid újjú Pimkie garbót és egy mókás feliratos sztreccs pólót.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Palvin Barbin remekül mutat a military stílusú blúz és a bársony trapéznadrág. Bár a kép 2010-ben készült az orosz Vogue számára, ne gondold azt, hogy 2012-ben nem állná meg a helyét egy hasonló szett. Ébresztő! A csőszárú gatyók mellett bátran húzz időnként trapézszabásút. Magas sarkúval gazellatermetet varázsol neked is. 

 The Duchess of Cambridge, Kate Middleton, arrives at the Br ink, Liverpool

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igaz, hogy már itt a tavasz, de egy fekete garbó mindig jó szolgálatot tehet. Ezt Kate Middleton is tudja, és az ő gardróbjából sem hiányozhat ez az alapvető darab. Az elegancia kulcsa pedig mindig a harmónia: finom vonalak, puha anyagok, és a garbó fekete színe visszaköszön a borítéktáska színén. A barna kabát pedig mint a legfinomabb csokoládé...hmmmm!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha ártatlanul dögös akarsz lenni, vegyél fel egy szívecskés pólót! Mostmár ideje az ismerőseid képein kívül önmagadat is lájkolnod, és ezt bátran mutasd meg a világnak. Katie Price a fekete-fehér kombinációt vetette be, és tuti, hogy minden szem magakad rajta. Mi a tanulság? Az egymással tökéletesen passzoló színeket jó ötlet feldobni egy ötletes mintával.

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydelirium.blog.hu/api/trackback/id/tr784462498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása