HTML

So many beautiful things....

A hangulatom diktál minden sort. Egyszer divat, aztán egy kis művészet, de jöhet minden, amiből árad valami megkapó életérzés. Kell valami, ami én vagyok, amit én alkotok.

Friss topikok

  • Glam Girl: Hát igen...szerintem hihetetlenül olcsón lehet hihetetlenül jó dolgokat találni! Örülök, hogy egye... (2011.02.10. 20:00) Turi-muri
  • Glam Girl: Szívből örülök, hogy így érzel! Ezek után még inkább úgy érzem, hogy van értelme a szösszeneteimne... (2011.01.03. 18:27) Legyél szebb, mint valaha!
  • kismagyarfocilaz: @Glam Girl: Köszönöm. És a választ is. :) (2010.12.14. 12:57) Senkiháziak
  • Glam Girl: Myta, ha komolyan gondolod a válaszod, akár rendelhetsz is magadnak egy ilyen sapit! Csak kattints... (2010.11.21. 14:38) Tedd vagy ne tedd?
  • prostatikus vogon jeltz (törölt): Ja csakhogy a filmnek annyi köze van a valósághoz mint a Piroska és Farkas mesének. Amúgy ez a leg... (2010.06.07. 08:49) Nőknek való filmek és a valóság

Linkblog

A tökéletes megjelenés titka 1. rész

Glam Girl 2012.05.14. 11:56

     Te is sokszor túlbonyolítod az életed? Egyszerre szeretnél megfelelni a munkahelyednek, a családodnak, és persze önmagadnak? "Take it easy!"- hangzik a bölcs tanács angolul. Vagyis: vedd könnyedén!

    Elsősorban magadnak akarj megfelelni. Ha elégedett vagy azzal, amit a tükörben látsz, akkor jobban fogod magad érezni a bőrödben, ez pedig kihat a környezetedre is. Ha gyakran mosolyogsz, mert boldog és elégedett vagy, akkor ez mindehol feltűnik majd. Sugárzó és magabiztos leszel, mi több, lehengerlő! Ahhoz persze, hogy elégedett legyél önmagaddal, mind külsőleg és belsőleg, tenned is kell.

   Ma már rengeteg tanácsot olvashatsz arról, hogy hogyan ápold a külsődet és a belsődet. Érdemes kiválasztani azokat a tanácsokat, tippeket, amelyek a legjobban illeszkednek a te életstílusodhoz és személyiségedhez.

  Rájöttem, hogy a férfiaknak is sokkal jobban bejönnek a természetes külsejű és viselkedésű nők. A go-go táncosokra hajazó megjelenés például feltűnő ugyan, de gondolom nem az a célod, hogy könnyen kapható műanyag cicababának tekintsenek. A túlzott magabiztosság, beképzeltség pedig szintén taszító. Az sem szép, ha valaki nincs tisztában az adottságaival, és olyan ruhákat, sminket, frizurát hord, ami nem áll jól neki. A túlzások és az ízléstelenség bizony nem vonzóak. Nem azt mondom, hogy ne sminked magad, illetve csadorban járj, hanenem maradj önmagad. Ne maszkírozd át magad valaki mássá, hanem próbáld meg kiemelni azt, ami vonzó rajtad. 

 A ló másik oldala az, ha egyáltalán nem foglalkozol magaddal. Sok nő már kislányként lemond arról, hogy ő valaha is jó nő lehet, ezért nem érdekli az öltözködés, nem sminkeli magát, nem edz és a lehető legegyszerűbben hordja a haját is. Ez sem megoldás, hacsak nem akarunk egész életünkben észrevétlenek maradni. Ha természetességről beszélünk, nem a brezsnyevi szemöldökre és az xxl-es, jellegtelen pólókra illetve lelapult, fénytelen frizurára gondolok.

  Szerencsére van arany középút a papagáj és a szürke egér között. Ez az, amiről most beszélni fogok.

1. Már Coco Chanel és Audry Hepburn is tudta, hogy a tökéletes gardrób alapja a kis fekete ruha. Hogyha a csinos, kifogástalan nők táborát szeretnéd gyarapítani, legyen minimum egy fekete rucid. Ha meg kell jelenned egy elegáns eseményen, partin, színházban, és nem tudod, mit vegyél fel, a kis fekete mindig kisegít a bajból.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lássuk csak a kis fekete történetét. Coco Chanel a húszas években olyan ruhákkal forradalmasította a nők öltözködési stílusát, amelyek addig még ismeretlenek voltak. A nők helyzete fokozatosan megváltozott a társadalomban, és egyre inkább szükségük volt kényelmesebb, több szabadságot megengedő ruhadarabokra. Az elegancia persze továbbra is fő szempont maradt, így született meg a kosztüm és a kis fekete. Audrey Hepburn klasszikus kis feketéje sosem megy ki a divatból:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ma már rengeteg fazonú és anyagú ruha közül válogathatsz. Ízlésed és alkatod dönti el, hogy melyiket választod:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sok sikert a keresgéléshez, legyen ez egy izgalmas önfelfedezés. Ha megtalálod azt a ruhát, ami tökéletesen áll rajtad, már csak a hozzáillő kiegészítők hiányoznak.

A kis feketéhez tökéletesen illő gyöngysor ugyanolyan örök klasszikus, mint a fekete magassarkú cipő és a kis borítéktáska.

Mit viselj a kis feketéhez? Ha ékszer, akkor legyen gyöngy!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mit tanulhatunk Chanel Iman-tól? Bátran viseljünk feltűnő gyöngysort, ha a sminkünk és frizuránk egyszerű. Feltűnő "kiegészítő" lehet még pirosra lakkozott körmünk. Így lesz modern és dögös a kis fekete.

 

A gyöngyön kívül viselhetsz aranyat is:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itt jön képbe a táska és a cipő is. A cipő mindenképpen kecses, magassarkú topánka legyen. Egy kisméretű borítéktáska, ami most amúgy is nagy divat, megkoronázza az összeállítást.

Amennyiben nem szereted a kezedben szorongatni a táskádat, választhatsz láncos vállpántos kistáskát is! A kiegészítőknek nem feltétlenül kell ugyanolyan színűnek lenniük, a lényeg az, hogy harmóniában legyenek a ruhával és egymással.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydelirium.blog.hu/api/trackback/id/tr164507239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása