HTML

So many beautiful things....

A hangulatom diktál minden sort. Egyszer divat, aztán egy kis művészet, de jöhet minden, amiből árad valami megkapó életérzés. Kell valami, ami én vagyok, amit én alkotok.

Friss topikok

  • Glam Girl: Hát igen...szerintem hihetetlenül olcsón lehet hihetetlenül jó dolgokat találni! Örülök, hogy egye... (2011.02.10. 20:00) Turi-muri
  • Glam Girl: Szívből örülök, hogy így érzel! Ezek után még inkább úgy érzem, hogy van értelme a szösszeneteimne... (2011.01.03. 18:27) Legyél szebb, mint valaha!
  • kismagyarfocilaz: @Glam Girl: Köszönöm. És a választ is. :) (2010.12.14. 12:57) Senkiháziak
  • Glam Girl: Myta, ha komolyan gondolod a válaszod, akár rendelhetsz is magadnak egy ilyen sapit! Csak kattints... (2010.11.21. 14:38) Tedd vagy ne tedd?
  • prostatikus vogon jeltz (törölt): Ja csakhogy a filmnek annyi köze van a valósághoz mint a Piroska és Farkas mesének. Amúgy ez a leg... (2010.06.07. 08:49) Nőknek való filmek és a valóság

Linkblog

Tuti divattippek a nyárra

Glam Girl 2012.04.23. 09:32

   Állandóan csekkolod a divatblogokat, le nem maradnál a divatközvetítésekről és az üzletekben is tartottál már terepszemlét, mégsem állt még össze a kép, hogy mivel újíts be idén nyáron, illetve mi az a régi kedvenced, amit idén is bátran viselhetsz? A hihetetlenül gazdag információáradatban nem csoda, hogy még nem tisztult le a lényeg. Ne aggódj, nem vagy egyedül. A tavasz pedig most bontakozott ki igazán, a nyár pedig még csak a küszöbön áll, ezért nem is késtél le semmiről.

  Hosszas keresgélés után sem állíthatom, hogy én majd megmondom a tutit, mert ahány divattervező és divatház, annyi stílus és trend; ahány divatszakértő és blog, annyi vélemény; na és ahány blogger, annyi tanács. Nem is beszélve az özönnyi divatmagazinról, melyek ebben a szezonban is ezernyi tippel és divatanyaggal látnak el minket.

  A rengeteg információ mögött rengeteg stílus rejtőzik, ami azt jelenti, hogy mindenki találhat olyan trendet, ami az ő ízlésének is megfelel. A mai divatban épp az a csodálatos, hogy ezer arca van, és szinte nincs az a stílus, ami nem öltene testet egy-egy tervező vagy divatház kollekciójában. Mindezek mellett vannak domináns trendek is, melyek szinte uralnak egy-egy szezont.

  Most pedig következzen az idei nyári kisokosod arról, hogy melyek a főbb trendek és színek, illetve mi az, ami tuti menő lesz az idén.

 1. Pasztellszínek

A pasztellszínek már tavaly is hódítottak. Idén a legdivatosabb köztük is a mentazöld lesz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Neonszínek. Leginkább a kiegészítők parádézzanak neonszínekben. A legmenőbb az előrejelzések szerint a narancs lesz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Borítéktáskák. Ha nincs szükséged a mindent elnyelő oversize táskádra, válaszd a sokkal trendibb borítéktáskát, a clutch-ot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Különleges minták.

A szokatlan mintájú blúzok, topok nagy befutók lesznek a nyáron. Választhatsz madár, cica, szívecske, gyümölcsmintás, autós, pllangos, vidám felsőt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Piros.

A finom pasztellszínek mellett azonban a tüzes piros legyen a választásod, ha egy dögösebb színre vágysz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Virágminták. A virágminták már tavaly is nagy kedvenceink voltak, de most teljesen új dimenziót ölthet a ruhánk, ha tapétaszerű virágmintát választunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Fekete-fehér és arany. A fekete és a fehér önmagukban is remek kombinációt alkotnak, az egyszerű és nagyszerű elvét követve mindig biztosra mehetünk velük. Arannyal kombinálva azonban luxuskategóriás hangulatot csempészhetünk az öltözékünkbe, még akkor is, ha épp nem aranyáron vettük a ruháinkat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8.Csipke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9. Csíkok.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

10. Sportos. Az olimpia éve nem múlhat el úgy, hogy nem hagyna nyomot a divaton is. A sportos ruhák kényelmet és szabadságot adnak a kánikulában, ráadásul most trendiek is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11. Fényes.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12.Peplum.

 

13. Törzsi motívumok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydelirium.blog.hu/api/trackback/id/tr654467868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása