HTML

So many beautiful things....

A hangulatom diktál minden sort. Egyszer divat, aztán egy kis művészet, de jöhet minden, amiből árad valami megkapó életérzés. Kell valami, ami én vagyok, amit én alkotok.

Friss topikok

  • Glam Girl: Hát igen...szerintem hihetetlenül olcsón lehet hihetetlenül jó dolgokat találni! Örülök, hogy egye... (2011.02.10. 20:00) Turi-muri
  • Glam Girl: Szívből örülök, hogy így érzel! Ezek után még inkább úgy érzem, hogy van értelme a szösszeneteimne... (2011.01.03. 18:27) Legyél szebb, mint valaha!
  • kismagyarfocilaz: @Glam Girl: Köszönöm. És a választ is. :) (2010.12.14. 12:57) Senkiháziak
  • Glam Girl: Myta, ha komolyan gondolod a válaszod, akár rendelhetsz is magadnak egy ilyen sapit! Csak kattints... (2010.11.21. 14:38) Tedd vagy ne tedd?
  • prostatikus vogon jeltz (törölt): Ja csakhogy a filmnek annyi köze van a valósághoz mint a Piroska és Farkas mesének. Amúgy ez a leg... (2010.06.07. 08:49) Nőknek való filmek és a valóság

Linkblog

Mit vegyél fel 2011-ben?

Glam Girl 2011.02.25. 07:13

   Sajnos még mindig tombol a tél, a havazás már egy napja folyamatosan tart. De nekünk, fashionistáknak mindig egy lépéssel előbb kell járnunk, hogy képben legyünk, mit viseljünk, hogyan öltözzünk a következő szezonban. Mivel a naptári tél már a végét járja, ideje bemelegíteni tavaszra.

  A ti és a magam érdekében körülnéztem a legnevesebb tervezők kollekciói között, hogy mi a mérvadó irányzat idén. Nagy örömömre szolgál, hogy a hetvenes évek színes, bohém világa ismét aranykorát éli.

Anna Sui, aki idén munkásságának huszadik évfordulóját ünnepli, az első amerikai telepesek és a vadnyugat világából merített ihletet.

Anna Sui Spring 2011 Ready-to-Wear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Bluemarin kifutóján is jelen van a vadnyugat világából merített rojtos csizma és táska, könnyed esésű ruhával kombinálva:

Blumarine Spring 2011 Ready-to-Wear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A virágminták, vintage hatású könnyed anyagok, a farmer mind olyan elemek, amit érdemes becsempészni a ruhatárunkba.

Az élénk színek és retró darabok mellett mindennap feldobhatod a stílusod egy rojtos táskával és természetes, lágy esésű frizuráddal.

Emilio Pucci

Emilio Pucci Spring 2011 Ready-to-Wear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 A csipke is ott trónol a must-have darabok listájának élén. Nemcsak kacér, hanem ártatlanul bájos is lehetsz egy csipkecsodában. Persze nem kell tetőtől-talpig csipkébe öltözz, mint a következő Alberta Ferretti modell, elég, ha a topod csipke.

Alberta Ferretti Spring 2011 Ready-to-Wear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igaz, hogy a maxiruha már legalább két éve divat, én még mindig ódzkodtam tőle, egészen mostanáig. Kár lenne tagadni, hogy a ruha teljes hossza teret ad a legszebb színek és minták kavalkádjának. Miért fosszuk akkor meg magunkat ettől az önkifejezési eszköztől?

 Blumarine Spring 2011 Ready-to-WearA Bluemarin kollekciója inspiráció lehet az idei nyárra. A maxiruha végtelen lehetőségeket rejt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A D&G kreációi között is gyönyörű maxiruhákat találhatunk.

D&G Spring 2011 Ready-to-Wear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az állatmintáktól nem kell elbúcsúzni az idén sem. Én személy szerint örülök, mert pillanatok alatt megvadíthatjuk a külsőnket egy ilyen ruhadarab segítségével. Tökéletesen beleillik a cicababás és a vadócabb szafari stílusba egyaránt.

Blumarine Spring 2011 Ready-to-Wear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A D&G arra inspirál minket idén tavasszal, hogy bátran öltözzünk kertészlánynak. Virágminták és piros-fehár kockák, az éledező természetet idéző friss fűzöld és a virágok üde rózsaszínje minket is arra csábít, hogy bátran tegyünk így. A falusi idillt mi is a ruhatárunkba csempészhetjük.

D&G Spring 2011 Ready-to-Wear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

D&G Spring 2011 Ready-to-Wear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végül pedig, habár a szívemhez tavasszal és nyáron a fent is bemutatott stílusok közelebb állnak, azért nem szabad megfeledkeznem a minimalistább, fehérre, barnára és pasztellszínekre alapozott trendről sem.

Michael Kors:

Michael Kors Spring 2011 Ready-to-Wear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydelirium.blog.hu/api/trackback/id/tr992689051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása