HTML

So many beautiful things....

A hangulatom diktál minden sort. Egyszer divat, aztán egy kis művészet, de jöhet minden, amiből árad valami megkapó életérzés. Kell valami, ami én vagyok, amit én alkotok.

Friss topikok

  • Glam Girl: Hát igen...szerintem hihetetlenül olcsón lehet hihetetlenül jó dolgokat találni! Örülök, hogy egye... (2011.02.10. 20:00) Turi-muri
  • Glam Girl: Szívből örülök, hogy így érzel! Ezek után még inkább úgy érzem, hogy van értelme a szösszeneteimne... (2011.01.03. 18:27) Legyél szebb, mint valaha!
  • kismagyarfocilaz: @Glam Girl: Köszönöm. És a választ is. :) (2010.12.14. 12:57) Senkiháziak
  • Glam Girl: Myta, ha komolyan gondolod a válaszod, akár rendelhetsz is magadnak egy ilyen sapit! Csak kattints... (2010.11.21. 14:38) Tedd vagy ne tedd?
  • prostatikus vogon jeltz (törölt): Ja csakhogy a filmnek annyi köze van a valósághoz mint a Piroska és Farkas mesének. Amúgy ez a leg... (2010.06.07. 08:49) Nőknek való filmek és a valóság

Linkblog

Nyár...ne múlj el sosem!

Glam Girl 2011.07.19. 12:09

Nemrég jöttem vissza a nyaralásból. Annyira imádom azt az érzést, mikor az ember csak fürdik a napfényben, és pihen, és feltöltődik! Közben pedig jeges koktélt szürcsölget, nézi a vitorlásokat a vizen és csak egy bikini kell a boldogsághoz! Ilyenkor próbálom maximálisan átélni, hogy milyen jó is nekem ott és abban a pillanatban. Ugyanakkor fáj, hogy nem tarthat örökké. Néha arra gondolok, hogy milyen jó lenne valahol a trópusokon élni egy szigeten, ahol örök nyár van. Vajon tudnám értékelni? Vagy egy idő után unalmas lenne? Az ember mindig az elérhetetlen után sóvárog.

Milyen ruhák és kiegészítők kellenek egy ideális nyárhoz? Az idei nyár elmúlik, de majd jön egy másik. Addig is élvezd a pillanat varázsát a kedvenc öltözékeidben, amelyekben egészen biztos, hogy ultradögös leszel! Ne felejtsd el megőrizni őket, mert ezek a darabok jövőre is divatosak lesznek!

1. Lágy, pasztellszínű, virágos ruhák és kiegészítők:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Fehér csipkecsodák:

 

3. Farmersortok laza pólóval vagy atlétával:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Saruk etnikus kiegészítőkkel:

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydelirium.blog.hu/api/trackback/id/tr233079817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása