HTML

So many beautiful things....

A hangulatom diktál minden sort. Egyszer divat, aztán egy kis művészet, de jöhet minden, amiből árad valami megkapó életérzés. Kell valami, ami én vagyok, amit én alkotok.

Friss topikok

  • Glam Girl: Hát igen...szerintem hihetetlenül olcsón lehet hihetetlenül jó dolgokat találni! Örülök, hogy egye... (2011.02.10. 20:00) Turi-muri
  • Glam Girl: Szívből örülök, hogy így érzel! Ezek után még inkább úgy érzem, hogy van értelme a szösszeneteimne... (2011.01.03. 18:27) Legyél szebb, mint valaha!
  • kismagyarfocilaz: @Glam Girl: Köszönöm. És a választ is. :) (2010.12.14. 12:57) Senkiháziak
  • Glam Girl: Myta, ha komolyan gondolod a válaszod, akár rendelhetsz is magadnak egy ilyen sapit! Csak kattints... (2010.11.21. 14:38) Tedd vagy ne tedd?
  • prostatikus vogon jeltz (törölt): Ja csakhogy a filmnek annyi köze van a valósághoz mint a Piroska és Farkas mesének. Amúgy ez a leg... (2010.06.07. 08:49) Nőknek való filmek és a valóság

Linkblog

2012es tavasz-nyári divat egyenesen a kifutókról

Glam Girl 2012.01.27. 22:56

  Sokan azt gondolják, hogy a kifutók által bemutatott ruhák hordhatatlanok, nem az utcára valók. Bizonyára egyetlen fashionista sem ért velük egyet, és tudjuk jól, hogy a ready to wear kollekciók egyenesen megcáfolják a laikusok efféle állításait. 

  Én, személy szerint, alig várom, hogy alaposan áttanulmányozhassam a legelismertebb, legmérvadóbb divatházak által megálmodott kollekcióit az új szezonra. A tavaszi-nyári divatot mindig különösen nagy izgalommal és várakozással elemzem végig. Most is ezt tettem, és meg is osztom észrevételeimet. Természetesen lehetetlen volt minden divatház kollekcióját végigmustrálni, ezért most csak néhányat tudok bemutatni.

Az idei tavasz-nyár legkedveltebb színei, a kifutók szerint legalábbis, a pasztellszínek, a fekete, a piros és a fehér lesznek. Úgy tűnik, hogy ideje edzeni a hasizmainkat, ugyanis a nagyon rövid topok ismét topon lesznek!

Ami a stílusokat illeti, az áttetsző, a mini, a mélyen dekoltált és az oversize, valamint a sportos egyaránt fellelhető a kollekciók között. Szoknyák és sortok, kislányos, lolitás nyári ruhák és dámás, retró sikket idéző nőies kosztümök is szerepelnek a repertoárban.

A minták terén a retró vonalat reprezentáló geometrikus formák, a nyár elengedhetetlen virágmintái, és az elegáns csíkos, valamint a törzsi és tróusi minták egyaránt fellelhetők.

Prada:

Mintát a mintással, pirosat a feketével, rövid topot a térdig érő, szűk szoknyákkal:Prada Spring 2012 Ready-to-Wear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pastellszínek és retró-sikk. A szűk szabás mellett megfér a lezserebb, hullámzóbb formavilág is:

Prada Spring 2012 Ready-to-Wear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Louis Vuitton:

Mintha egy mesevilágba csöppentünk volna. Az áttetsző csipkék visszafogott szabású blúzokon, szoknyákon köszönnek vissza, így lesz hordható és nem túl kihívó ez a trend:

Louis Vuitton Spring 2012 Ready-to-Wear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chanel:

Szintén álomszerű kollekció, pasztellszínekkel és visszafogott eleganciával:

Chanel Spring 2012 Ready-to-Wear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chanel Spring 2012 Ready-to-Wear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

D&G:

A pasztellszínek után fülledt és dögös színvilág. Igazi nyári, tengerparti hangulat, mely apró miniruhákon és lenge maxiruhákon kel életre:

D&G Spring 2012 Ready-to-Wear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

D&G Spring 2012 Ready-to-Wear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

D&G Spring 2012 Ready-to-Wear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Barbara Bui:

Törzsi motívumok és sportos szabás, fekete és fehér színek uralják ezt a kollekciót:

Barbara Bui Spring 2012 Ready-to-Wear

Barbara Bui Spring 2012 Ready-to-Wear

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydelirium.blog.hu/api/trackback/id/tr473908303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása