HTML

So many beautiful things....

A hangulatom diktál minden sort. Egyszer divat, aztán egy kis művészet, de jöhet minden, amiből árad valami megkapó életérzés. Kell valami, ami én vagyok, amit én alkotok.

Friss topikok

  • Glam Girl: Hát igen...szerintem hihetetlenül olcsón lehet hihetetlenül jó dolgokat találni! Örülök, hogy egye... (2011.02.10. 20:00) Turi-muri
  • Glam Girl: Szívből örülök, hogy így érzel! Ezek után még inkább úgy érzem, hogy van értelme a szösszeneteimne... (2011.01.03. 18:27) Legyél szebb, mint valaha!
  • kismagyarfocilaz: @Glam Girl: Köszönöm. És a választ is. :) (2010.12.14. 12:57) Senkiháziak
  • Glam Girl: Myta, ha komolyan gondolod a válaszod, akár rendelhetsz is magadnak egy ilyen sapit! Csak kattints... (2010.11.21. 14:38) Tedd vagy ne tedd?
  • prostatikus vogon jeltz (törölt): Ja csakhogy a filmnek annyi köze van a valósághoz mint a Piroska és Farkas mesének. Amúgy ez a leg... (2010.06.07. 08:49) Nőknek való filmek és a valóság

Linkblog

A divat mindenkié!

Glam Girl 2012.03.02. 09:11

 Van egy egy mondás, mely szerint a jó ízlés nem pénz kérdése. A női magazinok is egyre inkább osztják ezt a véleményt, és a méregdrága, illetve a még megfizethető árkategóriák mellett más lehetőségek is megjelentek. Több lap már teljes cikkeket is szentelt a témának, és számos second-hand üzlet és webshop nevét tette közzé. A téma rengeteg divatkedvelő érdeklődését felcsigázta már, és eljutottunk arra a pontra, hogy sikk lett a second-hand. A trendek is kedveznek az "újrahasznosítás" divatjának: a vintage és a retró stílus népszerűsége töretlen. Nem is beszélve arról, hogy a klasszikus, örök darabokat is a legjobb minőségben és a legalacsonyabb áron szerezhetjük be. De azok sem távoznak üres kosárral, akik a legújabb trendeket követik. Azt, hogy kik lehetünk a divat által, többé nem a pénztárcánk szabja meg. Olyan kincsekre lelhetünk, melyek eredeti ára a csillagos eget is súrolhatja, de mi, szemfüles vásárlók potom pénzért hozzájuthatunk. Az internet térhódításával párhuzamosan pedig ki sem kell mozdulnunk a lakásból, mégis bármit megszerezhetünk. A nagyestélyitől a legapróbb kiegészítőig mindent megtalálhatunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azok, akik körülbelül tíz éve még a kínaiból vagy a Józsefvárosi piacról tudtak csak öltözködni, ma már ugyanazokhoz a felsőkategóriás holmikhoz férhetnek hozzá, mint amit a magazinok oldalain pózoló sztárok és modellek viselnek. A lehetőségek végtelenek.

A történet ott kezdődött, hogy a second-hand üzletek elkezdtek gombamódon szaporodni, és egyre több jól csengő márkára bukkanhattunk bennük. Ami régen ciki volt, az most menő lett: már nem csak a nyugdíjasok és a munkanélküli segélyen élők járnak turiba, hanem a legfinomabb ízlésű divatkövetők is. És még nem is beszéltem a gazdasági válságról, melynek köszönhetően szinte mindenkinek laposabb lett a pénztárcája... Az olcsó kínálat pedig elképesztően jó darabokkal kecsegtet. A mi kis vidéki turkálónkban például találtam már eredeti Versace és D&G felsőt, nem beszélve a sok H&M, Mexx, Mango, Top Shop márkájú holmikról...A turik tehát igazi kincseket rejtegethetnek. Aki turkálóból vásárol, egyedi és minőségi darabokra akadhat, és teszi ezt rengeteg ismert személyiség is, holott ők a méregdrága ruhákat is megengedhetnék maguknak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Amíg a turkáláshoz kell egy bizonyos fokú szerencse, addig az interneten tuti, hogy biztosra megyünk. Kicsit több pénzbe kerülhet, mint a turi, de mindent megtalálunk, amit csak megálmodunk. Olyan webshopok és portálok állnak rendelkezésünkre, amelyeken pillanatok alatt megtaláljuk azt a márkát vagy stílust, amit keresünk. Az internet tálcán kínálja a divatot. Minden ízlést és igényt kiszolgál. Megnézed, hogy mit hord a kedvenc sztárod, mit ajánl a kedvenc blogod, és kis keresgélés után meg is szerezheted álmaid ruhatárát. A divat egy varázslatos világ, ahova mostmár mindenki nyehet belépőt, függetlenül attól, hogy mennyit keres.

Ez a Mango ruha még a vörös szőnyegen is megállná a helyét. Honnan veheted meg a legolcsóbban? Az internetről! Az alábbi modellt a teszvesz női ruha kínálata között találtam:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Olyan "alapdarabokra" is szert tehetsz, mint például egy dizájnertáska. Mindenhonnan azt halljuk, hogy a táska és a cipő mondja meg leginkább, ki vagy. Ez árulkodik a legjobban az ízlésedről. Talán ezért is vágyom már évek óta egy nagy divatház által piacra dobott táskáról, mert én is szeretnék egy kicsit azok közé tartozni, akik alkarjukon egy monogrammos táskával flangálnak és közben Starbucks kávét isznak. Persze, tudom jól, hogy a sztárok világa messze van a mi hétköznapi életünktől, de az életérzés az enyém lehet azáltal, hogy veszek egy Louis Vuitton vagy egy Gucci táskát. A csillogás egy aprócska szikrája a mi életünket is megvilágíthatja, ha nyitottak vagyunk rá és élünk a lehetőségekkel. Nem tagadom, szeretem a divatot. Megőrülök a szép ruhákért, táskákért és cipőkért. Bizonyára emlékeztek a Szex és New York cipőmániás újságírójára, Carrie Bradshaw-ra. Ő vagyonokat költött cipőkre, de nekünk megadatott a lehetőség, hogy szinte aprópénzért vegyünk álomszép holmikat.

 

Minden nő álma, a "monogrammos táska". Az üzletben egy hétköznapi fizetés dupláját is elkérik érte, míg a teszvesz oldalon, a női táskák között akár 8-10 ezer forintért is a tiéd lehet. Hát nem csábító?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Ez a bejegyzés a TeszVesz blogger versenyén indul:
www.teszvesz.hu/bloggerverseny
Jelentkezz Te is!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mydelirium.blog.hu/api/trackback/id/tr114283880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása